Yogaretreat i Indien – Back to the Roots

6 - 15 oktober 2019, Indien

Väck urkraften i dig.
Låt oss ta dig på en resa tillbaka till rötterna. 
Mama India kallar!

Följ med oss till yogacentret Ashiyana, Goa, Indien.

Ashiyana är hindi för hem. Och det här yogacentret är uppbyggt just därför: för att vara en plats där du kan känna dig hemma. 
Välkomna på yogaretreat till Österns pärla – Goa. Här flyter en stilla flod genom yogacentret och bron över leder till stranden och havet.

Det var här det en gång började…
Båda Linda och jag har utbildat oss till yogalärare på Ashiyana.
Därför vet vi också hur magisk den här platsen är.
Uppvuxen som ur naturen självt.
Du yogar på ett trädäck mitt bland palmerna, promenerar på hängbron över den stilla floden som rinner genom yogacentret, på andra sidan möts du av den mäktiga indiska oceanen.

Var? 

Stranden heter Mandrem och är en av de mer lugna tillhållen i Goa. Promenerar du vidare längs med stranden, ungefär 30 minuter, kommer du till Arambol, en hippieby där du får ta del av den vibrerande och inspirerade atmosfären.

Ashiyana är vida känt för sin mat. De serverar dagligen en utsökt och hälsosam brunchbuffé, många ingredienser odlas på centret. På kvällarna samlas alla för en dignande buffé som blandar västerlänsk och indisk mat – rykande grytor, färska grönsaker och färggranna kryddor.

Om Linda & Zandra: 
På våra resor tar vi dig till platser som har den där jordnära
känslan och samtidigt är sprinklade med magi.
Platser som är vackra, doftar gott, och som öppnar alla våra sinnen. Platser vi känner att samspelar med det vi undervisar, samspelar med de inre resor vi bjuder in dig till. 
Våra retreats är inte ”vanlig yoga” även om vi ibland ägnar oss åt det också 🙂
Vi utgår i från individerna i gruppen och syr ihop meditation, fri rörelse, parövningar, skrivande, shaking, skratt och nedåtgående hundar till en upplevelse att spara i hjärtat för resten av livet.

När? 

Yogaretreatet börjar den 6 oktober, på eftermiddagen, och avslutar den 15 oktober, på förmiddagen.

Priser? 

Från 800 euro.

Intresseanmälan skickas till: zandra@zandralundberg.com. Du får då all information kring retreatet så som priser/rumstyper!