Zandras yoga

ZANDRAS YOGA I SJÖKVARTERET

Välkommen till Zandras yoga i Sjökvarteret, en idyllisk del av Mariehamn. Här kluckar vågorna mot bryggorna och vackra båthus ligger på rad. 

VAR? Du hittar studion bredvid motormuseet. 

NÄR? Här erbjuder jag varje vecka fyra drop-in-klasser. Se schemat nedan. 

PRIS? En klass kostar 10 euro. Kort eller kontant betalning. 

HUR? Kom 10-15 minuter före klass för att säkra din plats. Landa i lugn och ro. För tillfället finns inget bokningssystem. När vädret tillåter yogar vi på lördagsmorgnar på bryggan – då finns många platser och du kan med fördel ta med egen matta. 

I studion finns mattor och props, med plats för 15 personer. 

SCHEMA SOMMAREN 2019 

MÅNDAGAR

Restorative yoga 17.00-18.30

TISDAGAR

Yinyoga 17.00-18.30

FREDAGAR

Vinyasa flow 16.30-17.45

LÖRDAGAR

Hatha på bryggan 09.00-10.15

OM KLASSERNA: 

Restorative 90 minuter

Jag brukar kalla det ”kuddyoga” för att känslan är att du kurar ihop dig i en trygg plats i dig själv. Restorative är den mest vilsamma och meditativa formen av yoga. Alla positioner syftar till att låta din kropp och ditt sinne slappna av. Avstressande. Rogivande. Den ultimata återhämtningen. 

Yin 90 minuter

I yinyogan går vi på djupet, in i bindväven i kroppen. Vi vilar i positionerna länge, mellan fem till tio minuter. Positionerna är enkla och du väljer själv om du vill göra dem mer eller mindre utmanande. Känslan efter klassen är flygande lätt efter att du skapat mer utrymme inuti. 

Vinyasa flow 75 minuter

Veckans roligaste och mest fysiskt utmanande klass är den bästa after worken för att starta helgen på topp. Härlig musik mixas med flöden som ger styrka och får endorfinerna att rusa. Kom som du är, gör det du kan. 

Hatha 75 minuter

Jag undrar om det finns ett bättre sätt att avnjuta en lördagsmorgon än med en mjukt flödande hathayoga. När människor pratar om yoga så är det oftast hathayogan de menar, här hittar du de klassiska solhälsningarna och möter dig själv i de vanligaste positionerna. När vädret tillåter yogar vi på bryggan vid Sjöfararkapellet, ackompanjerade av vågornas kluckande. 

VILL DU YOGA MED MIG?

DROP IN I Sjökvarteret fyra gånger i veckan. 

KURSER & RESOR Jag håller kurser i yoga och ordnar på egen hand och i samarbete med min kollega Linda omtyckta retreats på vackra platser i världen: långhelger på Åland, yogadagar/workshops i Stockholm, retreat på Paros, retreat i Goa och retreat på Bali. Läs mer här.

PRIVAT YOGA Som privatperson kan du meditera eller yoga tillsammans med mig. Privatyoga blir en lyxig stund där jag lägger hundra procent fokus på din kropp och dina behov. 

GRUPPER Jag har stor erfarenhet av att hålla yoga för grupper. Bland annat har jag blivit inhyrd av företag för att hålla yoga, på arbetstid eller under rekreationsdagar. Jag föreläser och undervisar utifrån vad som önskas. Ibland vill privatpersoner också ha yoga för grupper till exempel under möhippor, svensexor eller födelsedagsfester – allt går att ordna – jag tycker det är skoj! Ett urval av tidigare kunder är Motorcompany, Paf & Lotta Jansdotter. Min bas är på Åland men jag har även yogatillfällen- och dagar i Sverige. 

PRISER 2019

OBS! Inom Åland – se evenemang för workshops/resor.

Ett skräddarsytt yogaprogram utefter dina behov där vi träffas en gång: 75 €/60 minuter

Skräddarsytt program – tre träffar: 199 €

Meditationsintroduktion, vi går igenom grunderna för att du ska få till din egen meditationsrutin – 1 träff: 75 €/60 minuter.

Meditationsintroduktion – tre träffar: 199 €

Kontakta mig för bokning/mer info!

Yoga för företag/grupper/event – priser från:

150 €/60 minuter.

250 €/halvdag.

350 €/heldag.

Kontakta mig för bokning/mer info!

Det går också finfint att mejla eller ringa: 

zandra@zandralundberg.com
+3584573453500

Vill du köpa ett presentkort? 

Det går jättebra. Kontakta mig!

Få uppdateringar på Facebook

För kurser och specialevent: få uppdateringar varje vecka på min Facebooksida Zandras yoga.

Gå med i Zandras Yoga Community

Du får också gärna ansöka om medlemskap i Zandras yoga community. 

Yoga på bryggan på lördagsmorgnar när vädret tillåter. Till vänster, studion som ligger intill Motormuseet.
Stora som små grupper. Här på Gili Yoga i Indonesien. Till höger – retreat på Bali 2019.